Traian Basescu: Ponta, vezi ca mortul este in familia si in administratia ta...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 14.05.2015 12:31 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Plagiatorul mincinos este si ticalos, spune fostul preşedinte Traian Basescu intr-o postare pe facebook, confirmand ca tata socru şi fostul ministru al Agriculturii Ilie Sirbu a patronat semnarea, in 2003, a unui contract pe zece ani cu austriecii de la Schweighofer, la semnarea contractului, seful corpului de control fiind chiar actualul premier, VV Ponta...

Traian Basescu:

”Tata socru, fostul ministru al Agriculturii Ilie Sirbu, a patronat semnarea, in 2003, a unui contract pe zece ani cu austriecii de la Schweighofer.
La semnarea contractului, seful corpului de control era actualul premier, VV Ponta.
Actualul director general de la ROMSILVA, domnul Adam Craciunescu, protejat al lui tata socru, era secretar de stat, responsabil cu padurile in Ministerul Agriculturii atunci cind s-a semnat contractul cu austriecii.
In 2013, cind contractul pe zece ani al austriecilor a expirat, VV Ponta era prim ministru, Adrian Craciunescu era director la ROMSILVA, iar tata socru devenise celebru samsar al codrilor si terenurilor agricole ale Romaniei. Niciunul nu a facut nimic pentru a pune frina lacomiei austriecilor .
Mai mult, ticalosul plagiator si mincinos face aluzie la faptul ca, in sustinerile lui, are argumente primite de la servicii de informatii, lucru absolut imposibil fara informarea simultana a presedintelui, avind in vedere magnitudinea subiectului .
Si pentru ca urmare a reactiei societatii, se stringe latul in jurul politicienilor care au patronat jaful padurilor, ca orice ticalos, Ponta incearca sa arunce mortul peste gardul Cotrocenilor, profitind de faptul ca presedintele a fost suficient de inabil sa nu explice public motivul intoarcerii la Parlament a Codului Silvic.
Este drept ca, dincolo de gardul Cotroceniului, se afla si sforarul Dan Mihalache, dar totusi... Ponta, vezi ca mortul este in familia si in administratia ta”.
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.