Vasile Dancu vrea sa reporneasca motoarele Romaniei. Dar cine le-a oprit?...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 01.12.2015 13:58 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Vasile Dancu, vicepremier, ministru al administratiei si dezvoltarii regionale in guvernul Dacian Ciolos, fost membru al Senatului Romaniei, ales in judetul Cluj pe listele partidului PSD:

”Cred ca este un an important pentru Romania anul care vine, un an in care incercam sa repornim motoarele Romaniei. Am venit aici sa transmit un mesaj de incredere, un mesaj pentru a reface ceea ce pana acum n-am reuşit sa facem. (...)
Incercam ca anul acesta sa adaugam un nou proiect, un proiect care ţine de pornirea dezvoltarii sociale şi economice a Romaniei, care, alaturi de proiectul Unirii, sa poata sa uneasca Romaniile care deja sunt mai multe in lume — avem o Romanie inauntru, avem o Romanie in jurul graniţelor şi avem şi o a treia Romanie, in afara ţarii, in diaspora. Incercam ca anul acesta sa construim un proiect, un proiect integrat, un proiect care sa fie continuat dupa aceea, dupa alegerile din 2016, de cei care vor fi aleşi in mod legitim ca sa conduca Romania, şi pentru asta le cerem oamenilor sa-şi asume responsabilitaţi, sa accepte schimbarea, sa accepte faptul ca Romania are nevoie in acest moment de un suflu nou şi are nevoie de consens”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.