Victor PONTA: BASESCU moare de frica! PRU va lua votantii NATIONALISTI de la PMP!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 02.09.2016 12:45 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Victor Ponta:
 
”Efectul PRU - Basescu moare de frica - nu mai prinde 5% si intrare in Parlament in Decembrie!
Il cunosc bine pe Traian Basescu - pot chiar sa imi fac o noua teza de doctorat in "Basescologie"!
Daca a inceput atacul la PRU si Bogdan Diaconu o face fiind speriat ca ii ia din votantii PMP si nu mai face 5% sa intre in Parlament!!!
Calculul este corect - Basescu a incercat sa pacaleasca si electoratul nationalist , dandu-se de trei ori peste cap ca in povesti si uitand de ce a facut 10 ani ca Presedinte! Si acum nu mai tine pacaleala!
Ca doar nu PRU si Diaconu au scos faimoasa formula cu "...La licuriciul cel mai mare" / nici nu au adus PRU si Diaconu FMI in tara / nici nu au semnat fara mandat in numele Romaniei faimosul MTO care trebuia sa condamne Romania la subdezvoltare / nu au vandut Romania la negocierile pentru Bugetul UE 2014-2020 ca sa primim jumatate din ce au primit Ungaria, Polonia sau Cehia/ si nici nu au condus PRU si Diaconu Guvernul 2009-2011 care bagat in faliment sute de mii de firme cu capital romanesc si a lasat in somaj 750.000 de romani!
Deci frica lui Basescu de PRU este justificata - votantii nationalisti nu o sa mai voteze PMP condus de cel care a vandut cel mai mult Romania altora pentru salvarea sa proprie / si Basescu si PMP nu ii mai vedem din Decembrie in Parlament!!! Asta chiar ca suna foarte bine!
Base - ti-e frica!!!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.