Victor Ponta: Sunt NEVINOVAT. E LOVITURA DE STAT!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 07.06.2015 12:43 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Pentru Victor Ponta şi PSD mai e puţin şi li se incheie mandatul electoral de patru ani de a conduce destinele Romaniei. Au schimbat tot in societatea romaneascaşi in instituţiile statului, de la femeia de serviciu care era basista... Şi unde n-au schimbat nimic este pentru ca nu au vrut şi nu pentru ca nu au putut. Ei, şi chiar in condiţiile astea, prim-ministrul Romaniei considera ca urmarirea penala şi o eventuala condamnare a infractorului Victor Ponta este de fapt o lovitura de stat...

Victor Ponta:

”Este un moment dificil pentru mine din punct de vedere personal şi politic, inse voi trece peste. Nu ma consider o victima – Mariana Rarinca este o victima, oamenii care au fost puşi sa jure pe Biblie in 2012 sunt victime.
Acuzarea mea are legatura cu evenimente recente, cu acţiunile de schimbarea a Guvernului şi a majoritaţii parlamentare - dar orice alta metoda de a schimba un Guvern in afara celor democratice şi constitutionale cred ca reprezinta o lovitura de stat.
Ma consider nevinovat şi voi merge in faţa procurorului şi a judecatorilor ca sa imi dovedesc nevinovaţia, voi prezenta toate datele pe care le deţin. Sunt convins ca in final se va stabili adevarul!”

Şi a adaugat ceva mai tarziu:

”Vreau sa ajut la imbunataţirea unui sistem care nu mai trebuie sa comita abuzuri. Cu siguranţa Justiţia nu inseamna razbunare pentru decizii politice! Romania are nevoie de procurori, dar are nevoie şi de Parlament. Altfel vom avea o dictatura şi nu e in regula dupa 25 de ani de la Revoluţie.Un lucru important: ca premier nimeni nu m-a acuzat de nimic rau. In acest moment demisia ar fi cel mai simplu lucru pentru mine şi familia mea, dar ma consider nevinovat, sunt un om politic şi voi lupta pana la capat!Am sa merg in faţa Parlamentului pentru moţiunea de cenzura. Daca va fi respinsa inseamna ca trebuie sa indeplinim in continuare proiectele fundamentale. Sunt gata sa lucrez cu toate forţele politice pentru ca Romania sa ramana stabila şi sa ramana o democraţie!”

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.