Victor Ponta va da un an 2016 cu lapte si miere curgand pe santuri

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 25.07.2015 19:13 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Traian Basescu:

”Ponta si Teodorovici “le da la oameni“.
Romania a beneficiat de doua cupluri de IRESPONSABILI MAJORI in guvernele ultimei decade.
Primul este cuplul consacrat Tariceanu-Vosganian iar al doilea in curs de afirmare, este Ponta – Vilcov/Teodorovici.
Primul cuplu, alaturi de BNR si bancile comerciale au aruncat tara in aer (le duduia economia in cap)generind o crestere economica exploziva, dar nesustenabila bazata pe un consum desantat in anii 2007-2008. Asa au vrut liberalo- socialistii sa cistige alegerile din 2008, sacrificind tara si amagind populatia ca guvernul “le da la oameni”. Ca efect, a urmat prabusirea dramatica a economiei din anul 2009. Si ponoasele le-au tras romanii in 2010 si 2011.
Al doilea cuplu, de data aceasta socialisto-liberal, Ponta – Vilcov/Teodorovici care “le da la oameni” (de aceasta data fara parteneriatul cu bancile in schimb in parteneriat cu „interesul national” al UNPR), se straduieste din toate puterile sa le faca romanilor, tot de dragul alegerilor, un an 2016 cu lapte si miere curgind pe santuri, similar anului 2008, urmind ca 2017 si 2018 sa fie foarte probabil anii dezastrului pentru romani.
Altfel, drumul batatorit de greci pare a incepe sa fie inteles si de romani.
Pe de alta parte, prea multi economisti propagandisti - unii isi spun chiar profesori, altii se pretind a fi noua generatie de economisti televizati atfel jalnici profesional si politrucizati pina la penibil - se fac a nu intelege drumul rominilor din perioada 2007 – 20011 si nici macar nu le trece prin cap sa contribuie in dezbaterea publica la prevenirea repetarii dezastrului generat de cuplul Tariceanu – Vosganian doar pentru a prinde şi ei nişte funcţii prin cabinete din umbra sau penumbra.
Singura problema este daca in 2017-2018 va mai exista in fruntea guvernului un al doilea Emil Boc care de dragul tarii lui sa se sacrifice politic pe altarul restabilirii echilibrelor macroeconomice”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.