Vrei o rugaciune? O slujba de pomenire? Doar cu declaratie pe proprie raspundere...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 02.11.2015 18:52 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

In legatura cu discuţiile din spaţiul public referitoare la o slujba de pomenire la Clubul Colectiv din Bucuresti pentru victimele trecute la Domnul in urma incendiului din seara zilei de 30 octombrie 2015, biroul de presa al Patriarhiei Romane precizeaza ca nici o familie a persoanelor decedate nu a solicitat o slujba de pomenire in faţa Clubului Colectiv in cele trei zile de la tragedie.

In schimb, familiile acestora au solicitat oficierea de slujbe de pomenire ale decedatilor la biserica Sfantul Nicolae - Brosteni (situata la 100 metri de club; strada Cuza Voda nr. 77-79, Sector 4, Bucuresti), precum si la alte biserici din Bucureşti unde sunt depuşi decedati (bisericile Vatra Luminoasa, Iancu Nou Balaneanu, Delea Veche, etc.).
Astfel, o slujba de pomenire a celor trecuti la Domnul in urma incendiului de la Clubul Colectiv a avut loc la biserica Sfantul Nicolae – Brosteni si in seara de luni, 2 noiembrie 2015.   

In spitalele din Bucuresti, preotii de caritate din Capitala se roaga pentru toti pacientii in capele, iar, la solicitarea rudelor pacientilor, asigura acestora asistenta religioasa si consiliere spirituala personala (in unele cazuri a fost refuzata prezenta preotului langa pacient).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.